Search Al Quran Here / Cari Al Quran di sini

http://www.quranexplorer.com/quran/

Search This Blog

AlQuran

AlQuran
Tafsir Per Kata

Monday, May 16, 2011

Sistem Penulen Bio Pure Elken Promosi Serta Tempahan segera. Dapatkan Air Setulen Air Gunung Dalam Rumah Anda.

Sistem Penulen Bio Pure Elken Promosi Serta Tempahan segera. Dapatkan Air Setulen Air Gunung Dalam Rumah Anda.Penapis air R.O merupakan satu-satunya jenama yang dianugerahkan jenama yang bertaraf antarabangsa untuk kualiti, reputasi dan inovasi oleh :

1. Satu- satunya sistem di ASIA dengan Mohor Emas WQA

2. Jenama yang dipercayai - Reader digest 2007,2008 dan 2009

3. Pemenang Pingat Ekspo Ciptaan Antarabangsa ke 36, Geneva

4. Anugerah Bahan Buatan Bergred Makanan ABS pematuhan FDA

5. Sijil ISO 9001:2000

6. Persijilan Sirim

Memperkenalkan Elken BIOPURE KEN SERIESadalah produk mesin air yang tiada tandingannya di Malaysia pada masa sekarang. Kelainan daripada jenama lain ialah :

1. Mempunyai sistem bilasan yang mana ianya dapat menyingkirkan bahan pencemar dari permukaan membran R.O untuk memanjangkan tempoh hayatnya dan juga ianya memastikan membran R.O sentiasa mencapai prestasi penulenan yang optimum serta mencegah pencemaran semula.

2. Mempunyai membran sehalus 0.0001 mikron yang mana dapat menyingkirkan bahan pencemar seperti bakteria, virus, bahan pencemar bukan organik, logam berat dan ubat-ubatan.

3. Mempunyai rangkaian servis dan sokongan terbesar di Rantau Asia Tenggara. Mempunyai lebih 150 orang juruteknik yang profesional dan mempunyai lebih 150 kenderaan perkhidmatan beserta alat-alat ganti dijamin 100% asli. Pusat Perkhidmatan yang di Semenanjung (Ipoh, JB, Kota Bharu, Kuala Lumpur, Kuantan, Melaka, Pulau Pinang, Seberang Jaya, Kota Kinabalu, Kuching, Miri, Sibu, Singapura dan Brunei).

4. Penapis air yang paling dipercayai oleh pengguna yang mana lebih daripada 1,200,000 orang telah menikmati air sempurna setiap hari.

AIR REVERSE OSMOSIS (R.O) DIGUNAKAN DI PUSAT-PUSAT DIALISIS KERANA IA ADALAH AIR TERBAIK UNTUK BADAN KITA. JANGAN TERPENGARUH DENGAN SISTEM PENAPIS YANG MAMPU MEMBEKALKAN PELBAGAI MINERAL KERANA BUKAN SEMUA MINERAL BAIK UNTUK TUBUH BADAN, MALAHAN ADA YANG MEMUDARATKAN.BADAN KITA HANYA MEMERLUKAN H2O. DAPATKAN YANG TERBAIK UNTUK KELUARGA ANDA.

HARGA:-

KEN 1 - RM2515

KEN 2 - RM3780

KEN 3 - RM5680


BAYARAN:

Sila buat bayaran tunai melalui Maybank www.maybank2u.com ke :

1.akaun MBB 161118913041 Syed Salleh bin Syed Salim

2. Akaun CIMB , akan di beritahu segera.

Maklumkan bayaran anda melalui SMS ke 0133957375 / atau email soleh7@yahoo.com . Bagitau Nama, alamat, produk yang dipesan, jumlah bayaran, bank, tarikh dan masa bayaran.

Penghantaran akan dibuat dalam 1-5 hari bekerja.


Jaminan:

2 tahun oleh syarikat.

http://www.google.com.my/url?url=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3D-qhCw5QJhVo&rct=j&sa=X&ctbm=vid&ei=P4mETqCREoHLrQervZneDA&ved=0CDQQuAIwAA&q=elektrolisis+air&usg=AFQjCNEPTYb51VL6hq-zcXzT8FwdfPpaLQ&cad=rja

http://www.youtube.com/watch?v=2wZ_7kGza9U&feature=player_embedded

Penulen Air Terbaik Asia: Disahkan oleh PAkar air WQA
Pesakit dialisis sembuh dan berjaya mengandung!
Bacaan alat TDS(diguna oleh Jabatan Bekalan Air seluruh dunia) yang mengesan bendasing dalam air ialah 0 di atas gunung. Penulen Elken juga menghasilkan airs etulen air gunung dengan bacaan 0.
Alhamdulillah.Ramai pesakit Kanser telah sembuh dengan Elken Spirulina dan air RO Elken.
by Syed Salleh Alatas on Monday, May 16, 2011


http://www.biopure.proinside2u.com/images/Ken%20Series.jpg

14 comments:

 1. http://www.youtube.com/watch?v=2wZ_7kGza9U&feature=player_embedded

  ReplyDelete
  Replies
  1. Good sharing, Elken Bio Pure K-Series or Elken RO Water is effectively removes virtually all types of contaminations, after drinking the water from Bio Pure R. O. System for 5 months, my heath has improved. For detail visit:
   http://kidbuxblog.com/wondered-what-actually-elken-bio-pure-is/

   Delete
 2. assalam..
  sy nk tya, apa beza KEN 1 dan KEN 2 dlm promosi di atas?

  ReplyDelete
 3. Jue: Ken 1 hanya air dengan suhu biasa saja.

  Ken 2: Ada air panas + Suam.

  KEn 3: Panas+ Sejuk+ Suam.


  Assalammu'alaikum, berita baik...pada yg ingin memiliki Penulenan air Elken -trade in promotion,boleh jimat RM400-600, bulan ini sahaja sehingga 20/7/11 sahaja.... inbox/sms/ message me.... .

  ReplyDelete
 4. ape beza bio pure dengan coway.. segi harga? air? kualiti?

  ReplyDelete
 5. Sila copy dan paste untuk share dengan kawan2. Atau boleh tekan butang share di FB anda, butang diwawah artikel. Ganjaran lumayan menanti anda.

  ReplyDelete
 6. Elken Bio Pure Ken Sigma kelebihannya dibandingkan Coway, ia adalah sistem Reverse Osmosis sehalus 0.0001 mikron yg dilengkapi dengan sistem auto kumbah otomatik yang tiada pada sistem lain. Terbaik juga kerana dapat pengesahan terbaik dari WQA Gold medal s300 ,sijil tertinggi. Harga lebih mahal sedikit tapi jangka panjang lebih jimat dari Coway kerana Coway perlu servis yg kerap dan penggantian filter .

  ReplyDelete
 7. Sistem Ken Sigma ini juga di lenggkapi 4 sistem menyeluruh dan ada Far Infra Red dari Bio ceramic yang menjadikan air tulen lebih bertenaga.

  ReplyDelete
 8. Salam Apakhabar semua?

  http://jommmsihat.blogspot.com/

  Sila lihat testimoni pengguna Bio Pure RO Elken dan produk kesihatan Elken seperti Spirulina dan EPA di sini. Ramai masalah pengidap darah tinggi, migrain dan kencing manis sembuh!

  ReplyDelete
 9. hSila lihat testimoni pengguna
  http://jommmsihat.blogspot.com/2011/06/testimoni-pengguna-bio-pure-ken.html

  ReplyDelete
 10. Saya ada byk unit Penapis Air Bio Aura NEW nak jual murah.Stok saya dan member2 yg masuk bisnes MLM Hai-o tp tak dpt cari downline.skrg amat perlukan duit sbb dah berenti main MLM ni dan ingin buat bisnes lain

  JUALAN RUGI BESAR...RUGI 21K!!!!!

  NEW STOK DARI STOKIS HAI-O!!!!

  Harga RM 500 shj

  harga asal RM 2080

  Berminat call/sms 019-4728996 (cikgu wan)

  *Barang baru dari stokis full box dan original
  *Warranty 1 tahun drp Hai-O marketing (ada warranty card)
  *penghantaran dan pemasangan percuma utk lembah klang_luar pos laju
  *saya agen dan pengedar berdaftar dgn hai-o

  ReplyDelete
 11. Kualiti Sistem Penulen Air Elken tidak sama dengan penapis biasa. Sistem kami dapat tulenkan air sehalus 0.0001 mikron iaitu 500,000 kali lebih halus dari diameter sehelai rambut.

  Juga ia ada tangki dan sisitem kumbahan auto. Memang puas hati. Rasa sanagat halus dan sedap.

  Air dari penapis biasa yang kami dah test dan demo biasanaya masih akan keluar keladak lebih kurang air paip kerana membran tidak dapat tapi pencemar halus seperti logam berat dan toksin dalam air yag sangat merbahaya.

  Ramai yang dah dapat kesihatan dan mencegah penyakit, anda pun akan InsyaAllah lebih sihat.

  ReplyDelete
 12. Salam tuan. Mana nk dapat ejen servis elken melayu yg berhampiran Gombak? Kalau boleh bg contact no. Tq

  ReplyDelete