Search Al Quran Here / Cari Al Quran di sini

http://www.quranexplorer.com/quran/

Search This Blog

AlQuran

AlQuran
Tafsir Per Kata

Sunday, January 30, 2011

Rasulullah bersabda: Nikmat Kesihatan adalah Nikmat kedua terpenting selepas Iman.Fahami bagaimana konsep Terapi MRT boleh menyihatkan anda.

Fahami bagaimana konsep Terapi MRT boleh menyihatkan anda. Sangat berkesan InsyaAllah.

by Syed Salleh Alatas on Thursday, October 28, 2010 at 9:33pm

Terapi Pembaharuan Molekul Elken (Elken MRT) membantu menyelesaikan atau mencegah penyakit dengan

menyelesaikan atau mencegah penyakit dengan memperbaiki sel rosak atau menggantikan sel rosak atau mati itu dengan sel baru yang lebih sihat dengan 4 langkah

Langkah 1: Badan perlu makanan seimb...ang yang 80% alkali dan hanya 20% asid. Produk yang sangat bagus ialah Elken Spirulina, multivitamin dan mineral organik bersifat 100% alkali, juga EPA DHA, EsterC, Calrich.

Langkah 2. Badan dan sel perlukan Oksijen yang mencukupi untuk metabolisma. selain bersenam yang disyorkan, Elken ada senaman guasa yang sangat mudah untuk meningkatkan O2 dan metabolisma, juga AO II, titisan Oksijen yg sangat bagus.

Langkah 3. Pembersihan Toksin yang regular dengan program detoksifikasi lengkap. 3-6 hari dengan Lactose dan probiotik untuk meningkatkan semula bakteria baik dalam usus.

Langkah 4. Pelarasan Organ tertentu, dimana organ2 tertentu memerlukan zat dan keperluan tersendiri. Disini produk yang disediakan Elken: Livextra untuk JAntung dan peredaran darah. LD Venus untuk Hormon dan keperluan khas wanita.

Oleh itu fahami diri anda dan semak keperluan anda di www.elken.com.my . Hubungi saya untuk pesanan atau pertanyaan produk MRT Elken. Hubungi saya di FB atau sms atau pesan dengan 0133957375 / soleh7@yahoo.com


Untuk mendapatkan lebih banyak testimoni pesakit sembuh dari masalah2 kesihatan seperti batu karang, kanser, kencing manis, jantung dan ghout serta lain2, sila layari www.irdc2u.com.my .


Semoga sihar selalu dan jika sakit cepat sembuh. Sesiapa yang berminat menjadi pengamal, pengedar dan konsultant kesihatan seperti mempelajari Terapi Urutan Guasa . Boleh hubungi saya untuk keterangan dan pendaftaran, syarikat Elken ada latihan membantu untuk menjadi konsultan kesihatan. Rujuk :FB guasa dibawah..

http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=332816548665 .

Terimakasih, sehingga berjumpa lagi.

1 comment:

  1. http://norsyazliana.webs.com/apps/photos/photo?photoid=35993230

    ReplyDelete